Lær om viktigheten av beskyttende blybriller og verneklær

Lær om viktigheten av beskyttende blybriller og verneklær

Vernebriller er en viktig del av personlig verneutstyr, som kan deles inn i vanlige vernebriller og spesielle vernebriller etter funksjon.I dag skal vi lære om vernebriller hva trenger du å vite?
1. Ta opp speilet med begge hender og håndter det forsiktig.Hvis brillene plasseres midlertidig, bør den konvekse siden av linsen plasseres oppover.
2. Når du ikke bruker briller, pakk dem inn med glassklut og legg dem i glasseske.Når du oppbevarer dem, unngå kontakt med insektmiddel, toalettrengjøringsutstyr, kosmetikk, hårspray, medisiner og andre etsende gjenstander, ellers vil det føre til forringelse, forringelse, misfarging og andre problemer med linser og innfatninger.
3. Blyglass: 0,5 mmpb/0,75 mmpb
Vanlige penger
nyheter 2
Sidebeskyttelse
nyheter 3
Radiologiske verneklær brukes hovedsakelig til røntgen på sykehus.Medisinsk personell kan bruke radiologiske verneklær for å beskytte helsen til strålelegemet og forhindre stråleskader under røntgendiagnose og intervensjonell strålebehandling.
Det kan sees at røntgenbeskyttende klær spiller en viktig rolle for å opprettholde helsen til medisinsk personell, og medisinsk røntgenbeskyttende klær vil gradvis bli et nødvendig produkt for medisinsk personell.Vi håper at folk kan innse dens betydning.
For medisinsk personell ved bruk av røntgenskader på menneskekroppen, er bruken av radiologisk verneutstyr en av de viktige metodene og midlene for å forhindre radiologisk skade og beskytte kroppen, så de radiologiske verneklærne har spilt en stadig viktigere rolle .
nyheter 4


Innleggstid: 11-apr-2023

Forespørsel for prisliste

Siden etableringen har fabrikken vår utviklet førsteklasses produkter med overholdelse av prinsippet om kvalitet først.Våre produkter har fått utmerket rykte i bransjen og verdifull tillit blant nye og gamle kunder.